Turun Berat Badan bersama Zarida Abu Bakar

TURUN BERAT BADAN CEPAT DENGAN HERBALIFE

Salam semua


TURUN BERAT BADAN CEPAT DENGAN HERBALIFE 


Pernahkah anda tahu bahawa teknik yang kurang berkesan adalah salah satu faktor kenapa usaha untuk turun berat badan cepat tidak berjaya ? Salah satunya adalah menyekat pemakanan seharian anda atau tidak langsung makan makanan yang berkalori akan menyebabkan usaha anda gagal .


Paling utama adalah untuk anda semua memahami apakah langkah yang perlu anda ambil untuk mengurangkan berat badan yang berlebihan . Secara umumnya pasti semua ingin mengetahui fakta utama bagaimana diet anda berfungsi untuk membantu didalam pengurusan berat badan anda .

Dan secara umumnya kita mengetahui :
  • pengambilan kalori yang berlebihan oleh seseorang

  • pengambilan makanan yang tidak seimbang akan menyebabkan masalah jangkitan kepada tubuh badan 

  • diet yang tidak seimbang tidak dapat membekalkan segala zat dan nutrien yang berguna untuk kegunaan tubuh badan anda 


Baiklah , saya ingin kongsikan disini bagaimana Nutrisi Herbalife dapat membantu anda dan memberikan kesan turun berat badan cepat yang anda inginkan . Anda sebenarnya perlu tahu bagaimana cara maksima untuk turun berat badan cepat dengan herbalife ini membantu anda . Anda tidak boleh minum shake dengan membuta tuli untuk mendapatkan kesan turun berat badan yang anda inginkan kerana silap haribulan anda juga boleh naik berat badan !

Kerana itulah anda perlukan Coach @ Jurulatih untuk membantu dan memberikan panduan kepada anda cara yang betul didalam program Herbalife ini . Ia membantu anda untuk lebih disiplin , lebih serius didalam menggunakan produk untuk anda berjaya turun berat badan cepat dengan Herbalife ini . Anda juga tidak perlu risau kerana khidmat Coach ini akan diberikan sekiranya anda membeli produk dengan mana-mana pengedar Herbalife berdaftar dan secara rasminya pengedar itu akan menjadi Coach anda . 


Memang tugas Coach untuk memantau didalam sesi penurunan berat badan anda , jika seperti saya , saya sering mengambil peluang untuk sms , whatsapp dan menelefon ahli - ahli saya untuk mengetahui progress penurunan berat badan mereka atau memantau apa sahaja masalah anda didalam menggunakan produk Herbalife ini bagi memastikan peluang anda memperolehi kejayaan didalam misi ini adalah tinggi !

Coach adalah sangat penting untuk anda memperolehi dan mencapat matlamat turun berat badan cepat dengan Herbalife kerana cuba anda lihat sahaja dikalangan ahli sukan kita , mereka semua ada Coach bukan . Setiap latihan yang mereka jalani memerlukan pemantauan dari Coach mereka bagi memastikan prestasi mereka sentiasa cemerlang . Dan bagi mereka yang mempunyai atau tidak mempunyai Coach lagi , carilah peluang untuk anda mendapatkan Coach yang boleh membantu ada dan hargailah segala usaha mereka membantu anda . 

Bab pemakanan juga anda perlu titikberatkan kerana kita bukan sekadar makan untuk kenyang dan melupakan keperluan nutrisi didalam badan kita dengan memakan makanan yg tinggi garam , gula dan lemak hingga melupakan zat-zat yang mencukupi untuk badan anda . Sebab itulah sistem pertahanan badan kita kurang sihat dan sentiasa lemah , mudah mendapat penyakit kerana amalan pemakanan yang tidak seimbang .

BAGAIMANA HERBALIFE MEMBANTU DIDALAM SEHARIAN ANDA ?

Seperti yang anda sedia maklum Herbalife adalah makanan gantian yang berkalori rendah dan berkhasiat tinggi . Apa yang anda perlukan adalah menggantikan sarapan pagi dan makan malam dengan shake Herbalife formula 1 . Ia merupakan makanan yang lengkap dengan khasiat yang tubuh badan kita perlukan . Ianya mudah disediakan , tidak perlukan masa anda terlalu lama , hanya goncang dan sedia diminum .

Tidak susah sebenarnya untuk anda menjaga makan anda , ketahui serba sedikit mengenai keperluan kalori didalam badan anda kerana setiap individu mempunyai BMR dan tahap metabolisme yang berbeza-beza . Anda sebenarnya hanya perlu membentuk diri anda dengan disiplin yang tinggi pada permulaannya . Maklumlah anda sudah pastinya sudah terbiasa dengan amalan pemakanan yang tidak pernah tukar . Namun percayalah anda mampu berubah dengan usaha yang berterusan , tidak mudah putus asa dan sentiasa bersemangat . Saya yakin anda pasti boleh dan berjaya didalam matlamat untuk turun berat badan cepat dengan Herbalife ini .

sumber : google


Nak tahu bagaimana program turun berat badan cepat dengan Herbalife ini dapat membantu anda adalah pada setiap satu hidangan shake Herbalife hanya mengandungi 180 - 200kcal sahaja . Sekiranya anda mengambil makan tengahari seperti biasa dengan 400 - 500kcal , kemudian makan malam dengan 1 hidangan shake maka jumlah pengambilan kalori seharian anda adalah mencukupi atau lebih kurang dari jumlah sepatutnya pengambilan kalori seharian anda .

Ini semua anda tidak perlu risau dan pening - pening untuk memikirkannya kerana anda boleh bertanyakan terus kepada Coach Herbalife anda untuk memahami lebih lanjut mengenai keperluan kalori tubuh badan anda . Jangan risau dan takut bila diet dengan Herbalife ini anda tidak boleh makan itu dan ini , semua kena pantang . Oh tidak , percayalah dengan merujuk kepada Coach anda akan lebih memahami bagaimana untuk mengawal pengambilan kalori seharian anda seterusnya berjaya didalam misi turun berat badan cepat dengan Herbalife ini . 


Oleh yang demikian , cara pemakanan shake Herbalife yang betul dan pengambilan makanan yang seimbang sangat penting untuk pengurusan berat badan anda berkesan. Jadi untuk memastikan turun berat badan cepat dengan Herbalife adalah dengan menggantikan shake Herbalife ini sebagai sajian utama anda serta memastikan tubuh badan anda mendapat keperluan nutrisi yang sepatutnya .

Jadi jangan tunggu lagi , kepada mereka yang masih ragu - ragu bagaimana Herbalife boleh membantu didalam pengurusan berat badan anda , hubungi saya segera kerana saya yakin boleh membantu anda kerana kejayaan anda bermula dengan langkah pertama anda !

email ke ieda0106@yahoo.com ]] Call/Sms/Whatsapp 017 9735306 (digi) 
]] 018 2121619 (U-mobile) 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...